Website Promotie

Website promotie

Website promotieNa zoekmachine optimalisatie is dit de meest gebruikte manier om aan bezoekers te komen, we hebben het over online website promotie. Het is minder efficiënt dan zoekmachine optimalisatie, maar de bezoekersaantallen stijgen wel binnen een kortere periode. Hoe laat je iedereen die geïnteresseerd is op het internet weten dat jouw website bestaat? Met de onderstaande artikelen moet dat voor jou geen probleem meer zijn.

 

Wat is website promotie?

Online website promotie is niet ingewikkeld. Het is eigenlijk gewoon zoveel mogelijk mensen laten weten dat jouw website online staat zodat de geïnteresseerden naar je site toe komen. Promoten kun je doen door betaald te adverteren, maar ook door backlinks te verzamelen op mooie plekjes op andere sites of door groot nieuws te brengen waar iedereen over praat. Het is moeilijker dan zoekmachine optimalisatie, maar je krijgt er wel in een korte periode mooie bezoekersaantallen voor terug.

Kost het geld?

Je kunt ervoor kiezen om betaald te adverteren. Met een budget heb je altijd meer mogelijkheden, maar noodzakelijk is het zeker niet. Ook zonder geld kun je je website prima promoten, het is een kwestie van de trucjes weten en die krijg je te weten wanneer je onze artikelen doorneemt.

Alles op een rijtje?

Heb je geen zin of tijd om artikelen te lezen en zie je liever alle tips gemakkelijk op een rij? Maak dan gebruik van onze checklist voor website promotie en zoekmachine optimalisatie. Hier komen alle tips in voor die we konden bedenken.