Website Promotie & SEO

Website promotie & SEO

Website Promotie & SEOHet is ons doel om meer bezoekers naar jouw website te krijgen. Dit doen we door je te vertellen over website promotie en zoekmachine optimalisatie. Regelmatig verschijnen er tips en artikelen op onze website waar jij gebruik van kunt maken om aan die hoge bezoekersaantallen te komen waar je zo van droomt. In dit overzicht kun je alle artikelen terugvinden die we tot nu toe hebben geschreven, we hebben ze verdeeld in categorieën. Uiteraard komen er vaak nieuwe artikelen bij, dus kom alsjeblieft nog eens terug om meer te leren over website promotie & SEO.

Categorieën

Zoekmachine optimalisatie

Dit is de categorie met de meeste inhoud. Wij hebben over SEO het meest geschreven omdat dit op lange termijn een goudmijn kan zijn als het gaat om bezoekers aantrekken. Hoe beland je nou hoog in die zoekmachines? Hoe kom je op nummer 1 in Google op het belangrijkste trefwoord van je website? In deze artikelen leggen we verschillende onderwerpen uit zodat jij zelf en gratis aan de gang kunt gaan om je site te optimaliseren. Het kost wat tijd en energie, maar in de toekomst zul je hier heel erg veel profijt van hebben. En nee, dat is niet overdreven.

>> Ga naar de categorie zoekmachine optimalisatie
 

Website promotie

Na zoekmachine optimalisatie is website promotie de meest voor de hand liggende manier om aan meer bezoekers te komen, al is SEO eigenlijk ook een categorie binnen website promotie. Niet alleen via zoekmachines kun je bezoekers trekken. Neem bijvoorbeeld social media, hoe maak je gebruik van middelen als Twitter of Hyves? Hoe schrijf je indrukwekkende persberichten en waar stuur je deze naar op? En wat kun je met het grote aanbod van social news sites op internet? Het zijn allemaal vragen waar we je in de vorm van artikelen een antwoord op gegeven.

>> Ga naar de categorie website promotie
 

Linkbuilding

Linkbuilding, het verzamelen van links op andere sites naar jouw site, is zonder twijfel het grootste onderdeel binnen zoekmachine optimalisatie. Gelukkig zijn er verschillende manieren en trucjes om aan links te komen. Hoe vind je linkpartners? Wat moet je wel en wat moet je niet doen? In deze categorie bieden wij je tips en artikelen zodat jij aan een gigantische lading backlinks kunt komen.

>> Ga naar de categorie linkbuilding
 

Social media

Er is zo’n 99,9% kans dat jij gebruik maakt van social media, maar gewoon als gebruiker. Denk aan Hyves, of aan Twitter, of natuurlijk Facebook. Het zijn namelijk websites waar zo’n beetje iedere internetter op te vinden is. En daar moet jij als webmaster gebruik van maken, zonder twijfel. Je kunt een gigantisch publiek bereiken door je te mengen in het fenomeen social media. Wij helpen je daarbij met behulp van goede tips en artikelen.

>> Ga naar de categorie social media
 

SEO tools & programma’s

Er zijn oneindig veel tools, programma’tjes, scripts en andere hulpmiddelen op het internet te vinden die je helpen met de zoekmachine optimalisatie en website promotie van je site. Maar welke zijn nou het beste en hoe kun je ze optimaal gebruiken? In de artikelen in deze categorie leggen wij je precies uit wat je wanneer en hoe moet gebruiken.

>> Ga naar de categorie SEO tools & programma’s
 

Op de site zelf

Promotie en SEO door gebruik te maken van bijvoorbeeld linkbuilding of social media gaat compleet buiten je website om. Natuurlijk zijn er ook bepaalde zaken die je moet regelen op je site zelf, en dat bespreken we allemaal in deze categorie. Onder andere robots.txt, sitemaps en RSS feeds komen voorbij om zo je website qua SEO en promotie in orde te krijgen.

>> Ga naar de categorie op de site zelf
 

Directories

Iedere verstandige webmaster maakt gebruik van directories zoals startpagina of dmoz om zo aan meer backlinks te komen. Wij bieden je onder andere een overzicht van alle startpagina’s, maar we vertellen je bijvoorbeeld ook hoe je met jouw site in dmoz terecht kunt komen.

>> Ga naar de categorie directories
 

Offline promotie

Iedereen gaat er altijd vanuit dat je je website alleen kunt promoten op internet, maar dan maak je een grote fout. Oude media, je vriendenkring, folders, posters, het zijn allemaal manieren om ook in de echte wereld te laten weten dat jouw website online staat.

>> Ga naar de categorie offline promotie
 

Alle artikelen

Naast de verschillende categorieën bieden we je uiteraard ook een overzicht met daarin alle artikelen op een rij. Vooral handig als je tijd hebt en gewoon álles wilt doen waar wij over schrijven. Vandaar dus hier alle tips en artikelen rondom website promotie en SEO.

>> Ga naar de categorie alle artikelen