Twee nieuwe artikelen over dmoz

Twee nieuwe artikelen over dmoz

Categorie(ën): Directories

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat we voor ’t laatst een artikel plaatsten op Website PromotenDmoz. Dit komt omdat we actief bezig zijn geweest met de promotie voor onze website. Een belangrijk onderdeel van de promotie waar we de afgelopen weken aan hebben gewerkt is het gastschrijven voor andere blogs over zoekmachine optimalisatie en website promotie. We zijn het meest trots op de onderstaande twee artikelen over dmoz, waar ook jij vast nog wat van kunt leren.

Karel Geenen

Karel Geenen is een bekende blog over internet marketing. Wij kregen de kans om voor deze website een artikel te schrijven over dmoz waarin we uitlegden hoe het een website-beheerder kan lukken om redacteur te worden bij deze directory. Hoe kom je met jouw website in de allergrootste online directory terecht?

Html-site

Voor html-site schreven wij ook een artikel over dmoz, maar dit keer noemden we de voordelen van een vermelding van dmoz en legden we uit hoe je jouw website in de directory kan krijgen. DMOZ: Jouw website in de allergrootste directory.

Gerelateerde artikelen: