SEO hosting bestaat echt

SEO hosting bestaat echt

Categorie(ën): Zoekmachine optimalisatie, Op de site zelf

SEO hostingStel je eens voor: je hebt problemen met je hosting en daardoor is opeens je website uit de lucht. Je neemt contact op met je webhost en zij zeggen dat er aan gewerkt wordt, maar dat het nog even kan duren. Je hebt al betaald, dus met je website zomaar naar een andere host verhuizen is niet zo makkelijk. Het duurt helaas langer dan een paar uur en ook Google komt erachter dat je site niet meer werkt, dan beginnen de problemen pas echt. Google en alle andere zoekmachines besluiten alle pagina’s van je website uit de zoekresultaten te halen. Wanneer je website weer online staat kun je er niets meer aan veranderen, je bent al het vertrouwen van Google kwijt en je site komt niet meer in de zoekmachine te staan. Hoe voorkom je deze nachtmerrie van iedere webmaster?

SEO hosting

De oplossing is simpel: kies voor het allerbeste hostingbedrijf. Natuurlijk zijn wij voor je op zoek gegaan en hebben we aan de hand van wat onderzoekjes uitgevonden wat je nou kunt kwalificeren als een echt SEO hostingbedrijf. En toen kwamen we terecht bij Vimexx. Er zijn meerdere redenen voor deze keuze en die zetten we even voor je op een rijtje.

  • De meest belangrijke reden is de prettige 100-dagen-niet-goed-is-geld-terug-garantie. Met deze garantie kun je kijken of je site tijdens de eerste 100 dagen een keer offline komt te staan. Gebeurt dat niet? Dan weet je zo goed als zeker dat dit dan ook nooit gebeurt, en dan weet je uiteraard ook dat Google je nooit uit de zoekresultaten zal halen. Kortom, deze garantie is een must voor iedereen die zich bezighoudt met zoekmachine optimalisatie, en dat zou iedere webmaster moeten doen.
  • Vriendelijke en snelle service is een tweede punt waarop je kunt besluiten om voor Vimexx te gaan. Als het na de 100-dagen-garantie mocht gebeuren dat je website toch een keer traag is of iets dergelijks, dan stuur je meteen een mailtje en vervolgens krijg je al snel een oplossing in je mailbox.
  • Kwaliteit, het belangrijkste wat er is. Onze keuze is misschien niet zo goedkoop als sommige webhosts, maar dat komt omdat er perfecte kwaliteit wordt aangeboden. Kwaliteit is niet goedkoop, en daar moet een webmaster helaas mee leren leven. Het kost je een paar euro extra, maar dan heb je ook wat: kwaliteit. Dit vertaalt zich in supersnelle websites, veel ruimte en zo goed als nooit problemen.
  • We kunnen de voordelen wel blijven opnoemen, zoals de verschillende mogelijkheden qua hostingpakketten en het gemakkelijke overstappen naar een ander pakket maar we gaan ervan uit dat je inmiddels overtuigd bent.

Onafhankelijk oordeel

En nee, niemand heeft ons gevraagd om dit artikel te plaatsen. We hebben hostingbedrijven onafhankelijk beoordeeld en qua SEO komen we echt uit op Vimexx. Neem het van ons aan en maak een wijs besluit: zoekmachine optimalisatie boven alles.

Gerelateerde artikelen: