SEO E-book

SEO E-book

SEO E-bookWebsite Promoten verkocht al een SEO checklist, maar er mistte nog wat in onze ‘winkel’. Een website als die van ons móet eigenlijk een SEO e-book aanbieden. Na enig overleg besloten we er niet zelf één te schrijven omdat het aanbod al zo ontzettend groot is. We gingen op zoek naar een Nederlandstalig SEO e-book dat volgens ons tot de allerbeste e-books behoort. Het vergte nogal wat tijd om het vereiste onderzoek te doen, maar uiteindelijk zijn we er toch uitgekomen: TURBO SEO, geschreven door Erwin Sigterman. Een prachtig digitaal boek over website promotie en zoekmachine optimalisatie dat naar onze mening precies past bij onze website – en nog veel belangrijker – bij onze bezoekers.

Download het e-book

TURBO SEO

Nu vraag je je ongetwijfeld even sceptisch af: waaróm past dat e-book bij deze website? Omdat het een totaalplaatje is van zoekmachine optimalisatie. Voor de beginner, maar ook voor de ervaren webmaster in SEO. Over on-page SEO (op de site zelf), maar ook over off-page SEO (linkbuilding, social media etc.). Alles wat binnen zoekmachine optimalisatie en website promotie belangrijk is komt voorbij en dat gebeurt in stappen waar de beginner zich gemakkelijk bij voelt zonder dat de kenner zich in het begin hoeft te vervelen (zoals nog wel eens gebeurt bij andere boeken over SEO). Er worden tips en technieken in dit e-book genoemd waar je als webmaster echt wat aan hebt. Het is een fantastische en uitgebreide toevoeging op onze website en daarom raden we je aan om het e-book te downloaden.

Voordelen voor onze bezoekers

Zoals je van ons gewend bent hebben we het onderste uit de kan proberen te halen voor onze bezoeker. We hebben contact gezocht met de schrijver om misschien een actie en wat voordelen los te plukken. En dat is gelukt, want voor onze bezoekers is het onderstaande geregeld.

  • Het e-book kost 17 euro, i.p.v. de normale prijs van 25 euro
  • Binnen 14 dagen niet tevreden? Geld terug!
  • Het e-book “TURBO Landingspagina” krijg je er gratis bij
  • Eenmalig gratis e-mailconsult over SEO t.w.v. 40 euro

Let op!

De voordelen gelden alleen als je gebruikmaakt van de link die wij een aantal keer geven op deze pagina, je moet dus echt via onze website komen. We wensen je veel succes met het digitale boek, maar dat gaat ongetwijfeld goedkomen.