Op De Site Zelf

Op de site zelf

Op de site zelfMoet ik kiezen voor wel of geen www voor mijn domeinnaam? Hoe zet ik een robots.txt-bestand op mijn site en hoe maak ik gratis een sitemap? Het heeft allemaal te maken met taken die je op je site zélf moet verrichten. In de onderstaande artikelen helpen wij je hierbij zodat je gehele website qua website promotie en zoekmachine optimalisatie goed in elkaar steekt.

 

Wat houdt het in?

Het is van groot belang dat je website voor de zoekmachines, maar ook voor de bezoekers, perfect in elkaar steekt. Met een robots.txt-bestand vertel je de zoekmachines welke pagina’s ze niet mogen bezoeken, met een sitemap geef je weer hoe de linkstructuren binnen jouw site precies werken en met een RSS feed krijg je het voor elkaar om je bezoekers regelmatig terug te laten keren. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn veel meer criteria waar je website ten alle tijden aan moet voldoen. Maar hoe maak je dit allemaal en hoe zorg je ervoor dat alles op en top werkt? Wij bieden je overzichtelijke en duidelijke handleidingen.

Te weinig tijd, te veel te doen

Red jij het niet om alles wat wij je aanraden door te lezen omdat je een gigantisch gebrek aan tijd hebt? Of ben je gewoon te lui om er veel energie in te steken? Dan hebben wij gelukkig alsnog een oplossing voor je. In onze SEO checklist staat ieder onderwerp heel kort uitgelegd zodat je snel je site in orde hebt zonder er al te veel tijd en energie aan kwijt te zijn. Die móet je dus hebben, een must voor iedere websitebeheerder.