Meer volgers/followers op Twitter

Meer volgers/followers op Twitter

Categorie(ën): Website promotie, Linkbuilding, Social media

TwitterTwitter is een fantastisch middel om je bezoekers op de hoogte te houden van de laatste updates en het laatste nieuws rondom jouw website. Maar wat sommige webmasters zich niet realiseren is dat Twitter ook een manier is om meer en nieuwe mensen te bereiken die geïnteresseerd zijn in het onderwerp van je site. Het is moeilijk om ervoor te zorgen dat deze mensen je gaan volgen, maar niet als je gebruik maakt van onze gouden tip. In dit artikel zullen we je uitleggen hoe je het ’t beste kunt doen.

Gerelateerd account vinden

Het eerste wat je moet doen is het vinden van een Twitter-account van een website of bedrijf die gaat over hetzelfde onderwerp als jouw site. Het account dat je gekozen hebt moet een flink aantal volgers/followers hebben. We nemen onze eigen Twitter even als voorbeeld: Website Promoten Twitter. Stel je nou voor dat jij zelf een website beheert over promotie, zoekmachine optimalisatie of iets in die richting. Dan kun je slim gebruik maken van onze Twitter om zelf meer volgers te krijgen.

Volgers volgen

Ga naar de pagina met onze volgers. De mensen die ons volgen zullen uiteraard geïnteresseerd zijn in jouw website, omdat jouw site van hetzelfde soort is als die van ons. Volg nu iedere volger van ons door te klikken op het poppetje met het plusje, zoals je hieronder ziet.

Twitter

Het is even hard werken, maar na een tijdje volg je dus iedereen die ons (in dit voorbeeld dan) volgt. Zij merken dit op en een groot deel van deze mensen bekijken even jouw Twitter om erachter te komen wie zijn of haar nieuwe volger is. Vervolgens komen ze erachter dat jij tweets plaatst over de interesses van hun, en met een beetje geluk besluiten ze jou ook te volgen.

Hou het vol

Dit proces kun je iedere keer opnieuw beginnen, oneindig en bij zoveel mogelijk Twitter-accounts. Zo lukt het jou om een groot aantal followers te krijgen. Oh, en nog even belangrijk: Volg je ons eigenlijk al?

Gerelateerde artikelen: