Linktoevoegen.nl, een rage onder webmasters

Linktoevoegen.nl, een rage onder webmasters

Categorie(ën): Zoekmachine optimalisatie, Directories, Linkbuilding, Website promotie

Linktoevoegen.nlJe site toevoegen aan startpagina’s en andere directories is van groot belang. Helaas vraag je je wel eens af of het zin heeft, of misschien werkt het zelfs wel in je tegendeel. Google houdt namelijk niet van teveel links op één pagina en wanneer het voor Google niet duidelijk is dat het om een startpagina gaat zijn alle links zo’n beetje zinloos. Gelukkig zijn er mensen die daar een oplossing voor bedenken en Linktoevoegen.nl, de opkomende rage onder webmasters, is daar een prachtig voorbeeld van.

Anders dan andere directories

Linktoevoegen.nl is niet gewoon één pagina met een verzameling irrelevante links en ook is het geen website met aantal pagina’s met een heleboel relevante links. Bij Linktoevoegen.nl kun je een eigen account aanmaken om vervolgens een eigen pagina te creëren die alleen om jouw website gaat. Je kunt een aantrekkelijke beschrijving geven van je website, er wordt automatisch een screenshot toegevoegd en je kunt je eigen pagina toevoegen aan een relevante categorie.

Voordelen (en nadelen?)

Vooral voor webmasters met veel websites is dit erg aantrekkelijk, want met één account kun je meerdere links toevoegen. Deze links zijn een belangrijk onderdeel van linkbuilding maar ook zorgt het voor traffic omdat bezoekers op jouw link klikken. Je plaatst ook een link naar Linktoevoegen.nl en wanneer bezoekers via jouw site op die link klikken wordt dat automatisch onthouden. Hoe meer bezoekers je naar Linktoevoegen.nl stuurt, des te hoger komt je link in jouw categorie te staan. Wij zijn altijd op zoek naar nadelen maar die kunnen we dit keer eigenlijk niet vinden.

Hoe werkt het?

Het is simpel en eigenlijk heb je geen uitleg nodig. Ga naar Linktoevoegen.nl, maak een account aan, voeg links toe en maak de informatie die je erbij geeft aantrekkelijk zodat je nog wat bezoekers binnenkrijgt. Al is de zoekmachine optimalisatie toch belangrijker. Vergeet overigens niet opnieuw een link toe te voegen wanneer je een nieuwe site hebt.

Gerelateerde artikelen: