Linkpartners vinden met de SEO Linkbuilding Tool

Linkpartners vinden met de SEO Linkbuilding Tool

Categorie(ën): Zoekmachine optimalisatie, Linkbuilding, SEO tools & programma’s, Directories

SEO Linkbuilding ToolLinkbuilding is zo’n beetje het belangrijkste wanneer je het hebt over zoekmachine optimalisatie, maar als het goed is wist je dat al. Het grote nadeel aan linkbuilding is dat je er ontzettend veel werk aan hebt en dat je er nooit echt klaar mee bent. Dat geldt ook zeker voor het handmatig zoeken naar linkpartners, één van de beste manieren om succesvol aan linkbuilding te doen. Toch zijn er mogelijkheden om het vinden van linkpartners een stuk gemakkelijker te maken en een prachtig voorbeeld van zo’n mogelijkheid is de SEO Linkbuilding Tool. Deze Nederlandse tool maakt linkbuilding zo gemakkelijk, omdat het een gigantisch netwerk aan websites aanbiedt waar jij als webmaster gebruik van kunt maken. Omdat je daar waarschijnlijk graag meer over wilt weten gaan we het er in dit artikel over hebben.

De tool

De SEO Linkbuilding Tool biedt iedere maand een (onbeperkt) aantal links op websites rondom het onderwerp van jouw website. Dat betekent dat je kunt scoren op de keywords waar je altijd al op wilde scoren. De aangeboden websites zijn vaak blogs en andere artikelsites met minimaal PageRank 1, waar jij je artikel kwijt kunt. Dat betekent dus dat je link niet zomaar ergens wordt neergezet, maar binnen een artikel geheel over de keywords waar jij zo graag op gevonden wilt worden. Je geeft een groot deel van het linkbuildingwerk uit handen, zodat jij je kunt focussen op andere belangrijke onderdelen van je website.

Pakketten

Je kunt de tool aanschaffen per maand in de vorm van een pakket en je kunt kiezen uit de onderstaande opties:

Try out pakket: 20 euro per maand. Voor de beginner. Met toegang tot 20 sites. 40 links per maand.

Volledig pakket: 97 euro per maand. Een webmaster pakket. Met eenmalig toegang tot alle sites in het netwerk. Meer dan 400 links per maand.

Onbeperkt pakket: 299 euro per maand. Voor de internet marketeer. Met onbeperkt toegang tot het gehele netwerk. Een onbeperkt aantal links.

Geen ellende

Wij bespreken deze tool, omdat het in dit geval niet om linkpartners gaat waar je niks aan hebt. Je wordt niet in de maling genomen, het gaat om sites met unieke IP-adressen en met mooie PageRanks. Je hoeft dan ook niet bang te wezen om van Google een penalty te ontvangen, dat moet toch een comfortabel gevoel zijn.

Gerelateerde artikelen: