Linkbuilding

Linkbuilding

LinkbuildingHet verzamelen van backlinks en dus het verzorgen van de linkbuilding van je website is een tijdrovende zaak maar ook van groot belang. Gelukkig zijn er oneindig veel trucjes en maniertjes om zo gemakkelijk en snel mogelijk aan linkbuilding te doen. Deze worden in onderstaande artikelen allemaal duidelijk uitgelegd. Evengoed kost het je nog tijd en energie, maar we hopen dat we je een beetje in de goede richting kunnen helpen.

Het alternatief is om linkbuilding uit te besteden aan de professional. Wij kunnen je helpen naar de top posities in Google.

Linkbuilding artikelen

Wat is linkbuilding?

Zoveel mogelijk links naar jouw site op andere websites krijgen, dat is simpel gezegd wat linkbuilding inhoudt. Blogs, forums, directories, linkpartnerpagina’s, het zijn allemaal plekken waar je je link vaak kwijt kunt. Helaas is het makkelijker gezegd dan gedaan, linkbuilding is echt iets wat je moet leren. Hoe vraag je een webmaster vriendelijk om een linkruil? Waarom zijn links op blogs en fora aantrekkelijk? Het zijn vragen waar je in de bovenstaande artikelen ruimschoots antwoord op krijgt.

Do’s and dont’s

In onze artikelen leggen we handigheden uit waarvan we vinden dat je ze echt eens moet toepassen. Let er wel op dat als wij iets niet tippen, dat de kans dan groot is dat het ook niet aan te raden is. Spammen, bots gebruiken, irrelevante links plaatsen waar het maar kan, het zijn voorbeelden van vormen van linkbuilding waar wij een hekel aan hebben. Doe dus alleen waarvan wij je vertellen dat het ook echt nut heeft en niet in je tegendeel werkt.

Te veel werk?

Kun je ’t wel opbrengen om links te verzamelen maar heb je geen zin om daarvoor eerst de artikelen door te lezen? Dan kunnen we dat wel begrijpen en hebben we een andere oplossing voor je. In onze SEO checklist gaat een gehele categorie over linkbuilding en hier staan vele tips onder elkaar aangegeven zodat je in één oogopslag meerdere trucjes te weten komt.