Hoger in Google? Hou het simpel!

Hoger in Google? Hou het simpel!

Categorie(ën): Zoekmachine optimalisatie, Op de site zelf

Hoger in GoogleBeheer en maak jij je websites zelf? Dan is het verstandig om dit artikel eens goed door en in je op te nemen. Laat jij je websites maken en misschien zelfs beheren? Stuur dit artikel dan alsjeblieft eens door naar je websitemaker. Het is ons opgevallen dat vele webmasters lui zijn, helaas doet dat de zoekmachine optimalisatie van je site geen goed. Er zijn er nog maar weinig die gewoon met kladblok, jEdit of een ander simpel programma hun pagina’s aanmaken en toevoegen aan hun FTP. Erg jammer, want dit is de makkelijkste manier om goed te eindigen in de zoekmachines.

Nadelen van hulpmiddelen

WordPress, phpbb, Dreamweaver of andere hulpmiddelen zijn allemaal hartstikke handig en leuk. Helaas krijg je er gratis en voor niets een lading aan codes, toepassingen, scripts en bende bij waar je eigenlijk niets van afweet. Bij SEO is het van groots belang dat je pagina’s schoon zijn, dat je precies weet waar alles staat en dat alles zo kort mogelijk is geschreven. Javascript en CSS netjes extern, de meta tags voor iedere pagina anders, volledige en beschrijven URL’s, het zijn allemaal dingen waar Google van houdt en het zijn allemaal dingen die je niet automatisch krijgt als je het aan een programma overlaat.

Doe het zelf

Maak nou gewoon zelf je website, hoe ouderwets het ook is. Voor iedere pagina besteed je een paar minuutjes aan de zoekmachine optimalisatie zodat iedere pagina goed te vinden is in de zoekmachines. Wij van Website Promoten zorgen ook op deze manier voor goede resultaten, onze website wordt per pagina compleet met de hand gemaakt en daar plukken we in een later stadium mooi de vruchten van.

Uitzonderingen

Tot zover onze aandrang om je aan het werk te zetten, we weten namelijk heus wel dat er bepaalde websites zijn waarbij dit onmogelijk is. RPG’s, forums, blogs etc. zijn bijna onmogelijk bij te houden met de hand. We proberen gewoon duidelijk te maken dat je zelf moet werken waar het kan, dat doet je zoekmachine optimalisatie namelijk erg goed.

Gerelateerde artikelen: