Gratis webanalyse en korting, exclusief voor onze bezoekers

Gratis webanalyse en korting, exclusief voor onze bezoekers

Categorie(ën): Zoekmachine optimalisatie, Website promotie

21CCSWij zijn benaderd door het bedrijf 21CCS om een samenwerking aan te gaan. Na wat heen en weer gemail zijn we tot een fantastisch idee gekomen. Dit is niet alleen leuk voor ons, maar vooral voor jou als bezoeker. Het bedrijf biedt namelijk exclusief voor onze bezoekers een gratis webanalyse ter waarde van 97 euro en een korting van 25 euro. Dus wanneer jij een dienst aanvraagt bij 21CCS krijg je er direct een gratis webanalyse bij, maar daar komt nog eens bij dat de dienst voor jou 25 euro goedkoper is dan voor een ander.

Kortingscode

Maar hoe weten ze nou of je via ons bij hun terecht bent gekomen? Daar hebben we natuurlijk over nagedacht, en een simpele code is de oplossing. Je kunt gebruikmaken van een kortingscode waardoor het voor hun duidelijk is dat je via ons bij hun bent beland. Wanneer jij de code WPKORTING vermeld weten ze genoeg. De gratis webanalyse en de korting van 25 euro worden meteen met je afgehandeld. Het is dus eigenlijk heel simpel.

Promotie

Wij zijn niet zomaar zonder na te denken een samenwerking aangegaan, we hebben besloten om dit te doen omdat 21CCS de diensten aanbiedt waar wij over schrijven. De eerste optie is promotie, dit houdt website promotie en zoekmachine optimalisatie in. Hoge bezoekersaantallen halen, dat is het doel waar ze zich voor jouw website/bedrijf mee bezig houden. Zelf schrijven ze hierover:

Door onze unieke combinatie van meerdere krachtige marketing strategieën zorgen wij ervoor dat klanten uw bedrijf gaan vinden. Wij zorgen voor topposities in de zoekmachines en maken tevens gebruik van social media en andere kanalen om uw doelgroep te bereiken. U hoeft alleen de leads nog maar om te zetten in klanten.

Consulting

Als tweede optie bieden ze consulting aan, advies bij marketing is er een korte uitleg voor. Met jouw (geringe) budget zorgen zij voor de optimale resultaten zodat je je euro’s niet over de balk smijt. Ze schrijven er zelf het volgende over:

Onze consultancy is er op gericht meer resultaat uit uw marketingbudget te halen. Wij focussen ons met name op de effectiviteit van uw marketing, uw lead generatie en afhandelingsproecessen.

Coaching

Niet alleen met promotie en consulting kan je geholpen worden, tot slot is er ook nog de kans om ondersteund te worden bij bijvoorbeeld workshops:

Naast promotie en consultancy ondersteunen wij u ook met workshops, webinars, teleseminars of seminars.

Naast de bovenstaande diensten bieden ze nog veel meer aan, ga naar de website en vraag maar raak.

Waarom dit bedrijf?

De korting en gratis webanalyse is zeker niet de enige reden dat we 21CCS aanbevelen. Het komt te vaak voor dat ondernemers, bedrijven of gewoon webmasters mensen inhuren die hun afspraken niet nakomen. Er zijn teveel bedrijven of particulieren die zoekmachine optimalisatie en website promotie aanbieden zonder dat er ook daadwerkelijk hogere bezoekersaantallen komen. Wij hebben dit bedrijf eens goed bekeken en beoordeeld en we hebben bewust besloten om 21CCS aan te raden.