Gratis contactformulier, grijp je kans

Gratis contactformulier, grijp je kans

Categorie(ën): Website promotie, Op de site zelf, SEO tools & programma’s

Het wordt veel te vaak onderschat hoe belangrijk een professioneel, gebruikersvriendelijk en veilig contactformulier is voor op je website. Je moet er ten alle tijde van uitgaan dat de bezoeker lui is, en slechts het vermelden van je e-mailadres op de contactpagina is daarom absoluut niet genoeg. Gratis ContactformulierEen contactformulier spoort bezoekers aan om je een bericht te sturen, en wanneer je dan vervolgens ook nog snel reageert creëer je positieve promotie voor je website. Maar hoe maak je zo’n contactformulier? En hoe krijg je je formulier veilig? Gelukkig zijn er mensen die daar een oplossing voor bedenken, GratisContactformulier.be is een geweldig hulpmiddel voor iedere webmaster. Een gratis contactformulier die makkelijk op je website te installeren is.

Gratis contactformulier

Ga naar GratisContactformulier.be en download de gratis versie van het contactformulier. Vervolgens zet je deze op je eigen website en pas je het aan totdat je er helemaal tevreden over bent. Als je totaal geen vertand hebt van codes kun je het ook gewoon zo laten als het is, het werkt namelijk sowieso perfect. Een paar velden om informatie te ontvangen over de verstuurder, een veld voor het bericht dat gestuurd moet worden en tot slot een handigheidje om ervoor te zorgen dat je mailbox niet overladen wordt met spam. Kortom, grijp je kans en gebruik het contactformulier.

Resultaat?

Je zult merken dat je vaker berichten ontvangt van bezoekers dan voorheen, omdat het invullen van zo’n formulier veel minder werk is dan het handmatig versturen van een email. Uiteraard zorgt dit voor positieve aandacht en dat resulteert in terugkerende bezoekers. Doen dus!

Gerelateerde artikelen: