Affiliate marketing op z’n best

Affiliate marketing op z’n best

Categorie(ën): SEO tools & programma’s, Op de site zelf

Affiliate marketingOnze website bestaat voor een groot deel uit artikelen over website promotie en zoekmachine optimalisatie, maar we proberen je ook te leren hoe je het onderste uit de kan haalt als het gaat om het gebruikmaken van de bezoekers die je ontvangt. Dat kan op verschillende manieren, onder andere door geld aan je bezoekers te verdienen. En ook daar heb je verschillende opties voor, maar in dit artikel richten we ons even op affiliate marketing. Affiliate marketing is een manier van adverteren waarbij adverteerders webmasters belonen in de vorm van geld. De webmasters die gebruikmaken van de advertenties (of verkapte advertenties) van de adverteerders ontvangen een percentage van een product of een vast bedrag wanneer een product wordt verkocht naar aanleiding van de advertentie. Er zijn vele websites die een plek willen vormen waar webmasters en adverteerders elkaar kunnen ontmoeten, zoals M4N en Daisycon, maar wij willen in dit artikel Generation Sales eens bekijken en bespreken.

Generation Sales

Generation Sales is een affiliate marketing programma dat zich richt op alternatieve markten (niches) op het internet. Waar andere programma’s keer op keer dezelfde grote bedrijven de kans geven om te adverteren, proberen de mensen achter Generation Sales zich te richten op de wat kleinere niches en/of trends. Een aantal voorbeelden hiervan zijn e-books sales, marketing cursussen, sporten arbitrage, tanden bleken, ogen lezeren en unieke prijsvragen (dus niet het soort prijsvragen dat wordt aangeboden bij andere affiliate programma’s). Dit is slechts een greep uit het grote aanbod van Generation Sales.

Eigen makelij

Tevens komen hun aangeboden producten uit eigen makelij. Ze proberen zich te onderscheiden door meer affiliate-gericht te werk te gaan, zo betalen ze bijvoorbeeld sneller uit (wekelijks, dus niet maandelijks zoals bij vele andere programma’s) en krijgen affiliates een persoonlijke affiliate manager bij 25 of meer sales. Deze manager is 24 uur per dag bereikbaar en is natuurlijk erg behulpzaam. Daarnaast is de support van Generation Sales zo gemakkelijk mogelijk te bereiken voor affiliates, bijvoorbeeld door middel van de live chat met de medewerkers die je op hun website kunt vinden.

Gemeenschappelijke doelgroep

Kortom, Generation Sales is een affiliate marketing bedrijf dat zich vooral richt op de gemiddelde webmaster en de kleinere bedrijven. Omdat ons dat aanspreekt en omdat onze doelgroep daar ook voor een groot deel uit bestaat willen we bij deze van de gelegenheid gebruikmaken om Generation Sales aan te bevelen.

Gerelateerde artikelen: